Home » Uncategorized » Hvem kan blive medlem af Frie Funktionærer?

Hvem kan blive medlem af Frie Funktionærer?

Hvem-kan-blive-medlem-af-Frie-Funktionærer

Alle kan blive medlem af Frie Funktionærer, dog ikke selvstændige. Da Frie Funktionærer er en ‘gul fagforening’ og tværfaglig kan alle blive medlem og der er ikke nogen forbindelse til politiske partier, kun en fagforening der vil være billig og bedst for medlemmerne. Er du derfor træt af at betale for meget til din nuværende fagforening og samtidig måske også vil undgå politik i din fagforening, så er Frie Funktionærer det helt rigtige valg.

Hvor meget kan du spare ved at skifte til Frie Funktionærer?

Så meget sparer du ca. pr. år ved at skifte fra andre forbund:

3F – Tømrer og Murer 7.600 kr.
Dansk El-Forbund 6.200 kr.
Dansk Metal 6.100 kr.
3F 6.000 kr.
NNF 6.000 kr.
Serviceforbundet 5.300 kr.
HK 4.200 kr.
SL 5.100 kr.
FOA 3.900 kr.
TL 3.300 kr.
Krifa 1.000 kr

Så det er altså ikke småpenge der kan spares ved at skifte din gamle fagforening ud med Frie Funktionærer kig lige her på den her hjemmeside.

Hvorfor er Frie Funktionærer så meget billigere?

Hvem-kan-blive-medlem-af-Frie-FunktionærerFrie Funktionærer er en såkaldt gul fagforening hvilket vil sige at den er tværfaglig og ikke politisk. Den bruger ikke penge på at støtte politiske partier og fagforeningen har langt færre administrative medarbejdere. Lønningerne til chefer og andre ansatte er desuden lavere end de traditionelle fagforeninger. Fordi FF er tværfaglig kan de fokusere på at levere den bedste service til den laveste pris og ikke at skulle bruge en masse penge på markedsføring og politik som en traditionel fagforening. Men du får faktisk den samme service og især adgang til a-kassen, bare for meget mindre om måneden.

Hvad får du som medlem af Frie Funktionærer?

Som medlem af FF får du alt det som du forventer af en fagforening og a-kasse. Du får ret til dagpenge, juridisk bistand, adgang til kurser og efteruddannelse. Hvis du vil kan du også tegne lønsikring, hvor du kan få op til 32.000 kr om måneden hvis du bliver arbejdsløs. FF har Danmarks billigste lønsikring.

Hvordan flytter du til Frie Funktionærer?

Det eneste du behøver at gøre er at udfylde online formen på FF’s hjemmeside, herefter bliver alt klaret for dig. Når du flytter til FF bevarer du desuden al din anciennitet som du har optjent. Det er vigtig for at du så bevarer retten til dagpenge. Du kan melde dig ind i FF hvad enten du er i arbejde, er ledig, studerende eller på efterløn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *