Home » Byen » Årets pigeklub 2015

Årets pigeklub 2015

Den vestjyske klub Tangsø FS blev i pausen i EM-kampen mellem Danmark og Portugal i dag på Viborg stadion kåret som Årets Pigeklub 2007. Det er 13. gang, at DBU kan kåre Årets Pigeklub, der har nominerede klubber fra hele Danmark.

De var i alt ni klubber der kæmpede om at få titlen som Årets Pigeklub 2007 og den belønning der følger med – en check på 10.000 kroner fra dansk kvindefodbolds sponsor, 3F, til klubbens pigeafdeling, en vandrepokal, diplom, samt t-shirts til alle pigeungdomsspillerne, trænerne og lederne i klubbens pigeafdeling.

Og det blev Tangsø FS, der ligger i den midt- og vestjyske del af danmarkskortet, der løb med titlen som Årets åigeklub 2007.

Formand for DBUs Pigegruppe, kaj D. Larsen begrunder herunder valget:

“Tangsø FS er et flot eksempel på en klub, hvor en målrettet indsats kan betyde en stor udvikling. Klubben håndplukkede blandt andet seks friske piger til at gå ud og opsøge piger i området, der kunne tænke sig at spille fodbold. Og det gav pote. Klubben har nu ialt 52 piger, og samtidig er der kommet 12 nye pigetrænere til klubben. Og det er rigtig flot, ” lyder det fra Kaj D. Larsen om baggrunden for valget af Tangsø FS.

Vinderen blev afsløret i kamppausen på Viborg Stadion, hvor det danske kvindelandshold i dag spiller EM-kvalifikationskamp mod Portugal. Her kunne 15 glade piger og en repræsentant fra klubben modtage prisen som Årets Pigeklub 2007. I alt 150 piger fra de nominerede klubber var repræsenteret på Viborg Stadion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *